Архив
Характеристика оленины. Исследование витаминного и жирно-кислотного состава мяса одомашненного северного оленя
DOI: 10.21443/1560-9278-2016-4-842-847
- Quantitative Assessment of Traditional and Imported Meat Consumption by Indigenous and Local Caucasian Populations of the Modern Arctic
Fatima A. Bichkaeva, Ekaterina V. Nesterova, Olga S. Vlasova, Boris A. Shengof, Alexandra V. Strelkova, Nina F. Baranova, Tatyana B. Gretskaya
Ekologiya cheloveka (Human Ecology), 2025; 32(2): 100 - Introduction of preventive nutrition based on local raw foodproducts for rotational employees in the Arctic region: a review
G. N. Degteva, A. B. Gudkov, I. I. Novikova, O. A. Shepeleva, O. N. Popova
Marine Medicine, 2022; 8(2): 7 - Comparative Characteristics of Venison Produced in Russia, Spain and New Zealand
Vasily Vladimirovich Verkhoturov, Elena Viktorovna Ulrikh, Evgeny Alekseevich Zell, Natalya Yuryevna Romanenko
Reviews in Agricultural Science, 2022; 10: 155
Редакция журнала «Вестник МГТУ» поддерживает политику открытого доступа «Open Access», что позволяет пользователям бесплатно и неограниченно использовать тексты научных статей (читать, загружать, копировать, распространять) при условии указания авторства.
